Brouwerij Achilles

De microbrouwerij Achilles werd in 1999 opgericht door hobbybrouwer Achilles Van Moer. De eerste drie jaar brouwde Achilles circa 10 hl per maand. Na uitbreiding bedroeg de brouwcapaciteit 100 hl. De brouwinstallatie werd in 2010 overgenomen door Brouwerij Lupus uit Aarschot, die voorheen zelf hun Wolf brouwden bij Achilles. De brouwerij werd een bierfirma, die haar bieren laat brouwen bij De Proefbrouwerij te Hijfte. Naar schatting 20% van de bieren worden geëxporteerd naar Amerika, Italië, Nederland en Engeland. Microbrouwerij Achilles maakt sinds augustus 2015 deel uit van Caupona bvba (drankenhandel Prik & Tik van Herselt en Heist-op-den-Berg) en heet sindsdien Brouwerij Serafijn.

Inhoud VE Verkrijgbaarheid
Fles 33cl Doos 24/st altijd beschikbaar
Fles 75cl Doos 12/st op aanvraag
Fust 20L Dolium keg op aanvraag
Fust 30L n.v.t niet verkrijgbaar

Assortiment

Serafijn Heksemie (6,2%), is een helder goudblond met een fijn aroma, bijzonder kruidig door het gebruik van Amerikaanse hop en een rijk prikkelende smaak.

Serafijn6 (6%), heeft een diepe warme amberkleur. Het aroma kent een mooi karaktervolle en afgeronde kruidigheid dankzij het gebruik van verschillende mouten. De natuurlijke bitterheid kent een lichte toets opzij van de tong.

Serafijn Blond (6,2%), krijgt de meeste aandacht. Dit bier kent zijn unieke smaak met een mooi aroma. Het is een vlotte doordrinker en heeft een volle schuimkraag. Het wordt geprezen door veel bierkenners en -liefhebbers die waardig-zijn in hun drinken.

Serafijn Donker (8%) kent een kruidig karakter met een zachte bitterheid. De kleur is bruinpaarsdonker. De smaak is karaktervol door enkele soorten gebrande gersten die gebruikt worden bij het brouwen en die op natuurlijke wijze kleur geven aan dit prachtige bier.

Serafijn Grand-Cru (9%), is een licht amberkleurig bier, een aangename verrassing en een echte aanrader! De Grand-cru heeft een rijkelijk gevulde body en een lichtbittere afdronk. Proef en geniet!

Dit streekbier “Liter van Pallieter” (8%), is een variant op de Serafijn Tripel. Het heeft een bijzonder mooie schuimkraag! Het kent een iets zoetkruidig bloemenaroma met een lichte, bittere toets. De smaak is karaktervol met een gevuld, aangenaam body!

Verkoopprijzen

33cl 75cl 20l
Producten Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk*
Serafijn Heksemiebier € 1,49 € 2,19 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
Serafijn 6 € 1,49 € 2,19 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
Serafijn Blond € 1,49 € 2,19 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
Serafijn Donker € 1,64 € 2,39 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
Serafijn Grand Cru € 1,69 € 2,49 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
De Liter van Pallieter € 1,64 € 2,39 € 3,50 € 5,49 niet beschikbaar
Mixed Box (3-6 soorten) € 38,00 € 52,00 niet beschikbaar niet beschikbaar

* Exclusief BTW, Leeggoed en Bezorgkosten (indien van toepassing), gebaseerd op een order van minimaal 12 besteleenheden
** Inclusief BTW, Exclusief Leeggoed (alleen 33cl) en Bezorgkosten.