Brouwerij Brunn

Brouwerij Brunn is gevestigd in Beveren nabij Antwerpen. Deze ambachtelijke huisbrouwerij gebruikt een 100 liter ketel om in zijn schuur vijf mooie bieren te brouwen in gelimiteerde oplages. In de brouwerij wordt er bijna wekelijks een brouwsel van 1 Hl gebrouwen. De bieren van Brunn zijn alleen in de omgeving van Beveren verkrijgbaar en in Nederland via het Bierloket.

Inhoud VE Verkrijgbaarheid
Fles 33cl Doos 24/st wisselend beschikbaar
Fles 75cl Doos 12/st niet beschikbaar
Fust 20L Dolium keg niet beschikbaar
Fust 30L n.v.t niet verkrijgbaar

Assortiment

Valland Finn (6,5%), blond bier met vikingkruiden, in de neus honingzoet en een smaak van florale en moutige noten. De afdronk heeft toetsen van honing en malt en is een beetje droog met een florale scherpte.

Valland Brunn (9,2%), een bruin bier met vikingkruiden (gruut), in de neus fruitig en een smaak die zich kenmerkt door een stevige bitterheid gemaskeerd door een zoete toets. Een karamelachtige afdronk met een vleugje honing en banaan.

Tripel Eveline (8,5%), een amber/bruin kleurig bier, in de neus suikerhoudend en exotische vruchten en karamel. De smaak bestaat uit een goed uitgebalanceerde zoetheid, suiker, honing, malts en een romig gevoel. De afdronk heeft een hoppige en scherpe bitterheid.

Tripel Hanne (8,0%), troebel donkerblond bier, in de neus een citrusgeur, kruidig met een toets van koriander. Smaak is romig zoet met een moutige toets.

Brunn Kaffee (8,5%),  een stoutachtig winterbier. In de neus ervaar je donkere malts, karamel en mokka. Smaken zoals mout met wat lichte zoete karamel, lichte koffie, mooie mokka en melkchocolade kenmerken dit mooie seizoenbier. Mensen die ook graag een alcoholische koffie drinken moeten dit zeker eens proeven.

Verkoopprijzen

33cl 75cl 20l
Producten Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk*
Alle bieren € 1,79 € 2,79 niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar
Mixed Box (3-4 soorten) € 43,00 € 67,00 niet beschikbaar niet beschikbaar

* Exclusief BTW, Leeggoed en Bezorgkosten (indien van toepassing), gebaseerd op een order van minimaal 12 besteleenheden
** Inclusief BTW, Exclusief Leeggoed (alleen 33cl) en Bezorgkosten.