Brouwerij De Schuur

Brouwerij ‘de Schuur’ is een kleinschalig ambachtelijk familiebedrijf in het centrum van Linden, nabij Leuven. De brouwer brouwt net als vele andere kleine hobbybrouwers in zijn schuur. Het is één van de kleinste brouwerijen uit België en de jaarproductie is dan ook zo’n 1200 liter verdeeld over de vijf bieren uit het gamma.

Inhoud VE Verkrijgbaarheid
Fles 33cl Doos 24/st niet beschikbaar
Fles 75cl Doos 12/st zeer gelimiteerd beschikbaar
Fust 20L Dolium keg niet beschikbaar
Fust 30L n.v.t niet beschikbaar

Assortiment

Meneer (7,5%),Blond bier, zacht bitter met een evenwichtig hoparoma (dry hopping). Zoals de andere bieren niet gepasteuriseerd en gebrouwen met uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Nikolaas tripel (9,0%), amberkleurig seizoensbier. De karamelmout en de bruine kandijsuiker geven het bier zijn fluweelzacht karakter.

Cuvee Jubilee (9,0%), Goudblond kruidenbier. Met licht gekarameliseerde mout en tarwe. De koriander en de curaçao zorgen voor de kruidige impressie. Gebrouwen naar aanleiding van 20 jaar brouwerij ‘de Schuur’ en op vraag blijven brouwen.

Bruin voor bruin (7,5%), Bruin speciaalbier. Verbeterd recept. We maken gebruik van een mengeling van speciale moutsoorten. Hergist op de fles met inlandse honing. Gebrouwen uit sympathie voor kunstenaar Bruin Smeyers. Zacht, volmondig moutaspect met een vleugje honing.

Mijn vreugde (5%), ongefilterd blond bier. Frisse bitterheid. Complexe aroma door de hoge gisting. Valt bij een ieder goed in de smaak.

Verkoopprijzen

33cl 75cl 20l
Producten Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk*
Alle bieren niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar € 9,24 niet beschikbaar
Mixed Box 6 flessen (3-4 soorten) niet beschikbaar niet beschikbaar niet beschikbaar r € 55,00

* Exclusief BTW, Leeggoed en Bezorgkosten (indien van toepassing), gebaseerd op een order van minimaal 12 besteleenheden
** Inclusief BTW, Exclusief Leeggoed (alleen 33cl) en Bezorgkosten.