Brasserie Hoppy

Brasserie Hoppy, een Waalse microbrouwerij in de garage/berging van de woning gerund door twee vrienden. Twee bierliefhebbers die sinds enkele jaren ambachtelijk brouwen en constant op zoek naar een product met een unieke smaak, wat je niet onverschillig zal laten. Ze houden vooral van aromatische hops en creëerden een reeks unieke recepten waarbij ze een vast gamma hanteren en daarnaast diverse experimentele bieren zeer gelimiteerd op de regionale markt brengen.

Inhoud VE Verkrijgbaarheid
Fles 33cl Doos 24/st wisselend beschikbaar
Fles 75cl Doos 6/st wisselend beschikbaar
Fust 20L Dolium keg op aanvraag
Fust 30L n.v.t niet verkrijgbaar

Assortiment

Hoppy Imperial (8,5%) Tripel blond bier, een combinatie van bitterheid, rondheid en aroma’s van citrus en exotisch fruit. Het bier waar alles mee begon!

Hoppy Gageole (6,5%), amberbier met gouden gewaad, getooid met aromatische hop en specerijen, combineert zoetheid en frisheid met tonen van citrus! Het heeft het onderscheid dat het voornamelijk gebrouwen wordt met hop uit onze brouwerijtuin.

Hoppy Saison (6%), een saison/farmhouse ale dat zich kenmerkt als een amberkleurig licht maar intens aromatisch bier.

Hoppy Redskin (8%), een koper-rood Red IPA bier dat goed gemout en gekenmerkt wordt door een droge, intense en aanhoudende bitterheid.

Hoppy XII des Dieux (12%), een Belgische Quadrupel. Bier van karakter maar met een verrassende zoetheid met gekarameliseerde en fruitige aroma’s.

Hoppy eXperience, inmiddels zijn er sinds de oprichting van de brouwerij 10 experimentele bieren gebrouwen waaronder RIS stijlen, Sour ales en de quadrupel gerijpt op diverse manieren.

Verkoopprijzen

33cl 75cl 20l
Producten Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk*
Alle bieren € 2,19 € 3,19 € 4,99 € 7,99 € 100,00
Mixed Box 24 (33cl) en 12 (75cl) flessen € 53,00 € 75,00 niet beschikbaar niet beschikbaar

* Exclusief BTW, Leeggoed en Bezorgkosten (indien van toepassing), gebaseerd op een order van minimaal 12 besteleenheden
** Inclusief BTW, Exclusief Leeggoed (alleen 33cl) en Bezorgkosten.