Brasserie de L'Abbaye de Brogne

Brasserie de L’Abbaye de Brogne,  is een Waalse microbrouwerij die gelegen is in de provincie Henegouwen nabij Charleroi. Deze brouwerij bevind zich in een abdij waar al honderden jaren geleden bier werd gebrouwen. De microbrouwerij produceert alleen biologische bieren.

Inhoud VE Verkrijgbaarheid
Fles 33cl Doos 12/st altijd beschikbaar
Fles 75cl Doos 12/st altijd beschikbaar m.u.v. BA variant
Fust 20L Dolium keg op aanvraag beschikbaar
Fust 30L n.v.t niet verkrijgbaar

Assortiment

Brogne BIO blond (6,5%), is een ongefilterd natuurlijk bier, smakelijk en uitgebalanceerd, het trouwt met finesse, moutige tonen en bitterheid.
Authentiek abdijbier, La Brogne Blonde biedt fruitige aroma’s die kenmerkend zijn voor bieren van hoge gisting die deel uitmaken van de Belgische knowhow van brouwerijen.

Brogne BIO Brune  (7,0%), bier bestaande uit 5 verschillende mouten. De donkerbruine, enigszins roodachtige kleur onthult een moutige, geroosterde en licht houtige smaak.
De hop, alleen aromatisch, geeft het een fijne bitterheid in balans met de krachtige smaak van bewaarde mouten.

Brogne Biere de Noel (8,5%), is gebrouwen in de zuiverste traditie van abdijbieren. De Brogne de Noel is een vurig bruin bier met complexe aroma’s van karamel en toastbrood. De bitterheid is delicaat en de zoetige en zachte smaak.

Brogne BIO Session (4,5%), 5 uitzonderlijke variëteiten van hop harmoniseren om de authentieke frisheid van de BROGNE SESSION IPA te creëren.

Brogne Barley Wine (11,0%), een tripel biologisch bier dat rijpt in cognacvaten.

Uitzonderlijk product, het zal beschikbaar zijn slechts 3.000 exemplaren en uitsluitend in de brouwerij van de abdij van Brogne, en een aantal regionale verkooppunten.

De neus opent met fruitige, moutige en fijn geroosterde aroma’s.
De proeverij onthult warme tonen van fruit en mout die perfect harmoniëren met de fijne smaken van vanille en toffee. De afdronk is lang, rijk en dicht, alles gesublimeerd door een fijne bitterheid.

De gerstewijn van de abdij van Brogne, een bier van gastronomie of einde van de maaltijd, dat bij voorkeur wordt geproefd in een tulpenglas bij een temperatuur van 12 ° tot 14 ° om ten volle te profiteren van zijn aromatische complexiteit.

Verkoopprijzen

33cl 75cl 20l
Producten Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk* Verkoopprijs particulier** Verkoopprijs zakelijk*
La Brogne Blond € 1,69 € 2,79 € 4,69 € 5,99 € 95,00
La Brogne Brune € 1,84 € 3,09 € 4,99 € 6,49 niet beschikbaar
La Brogne de Noel € 1,99 € 3,39 € 4,99 € 6,49 niet beschikbaar
La Brogne Session € 1,69 € 2,89 niet beschikbaar niet beschikbaar € 90,00
Brogne Barley Wine niet beschikbaar niet beschikbaar prijs variabel prijs variabel niet beschikbaar

* Exclusief BTW, Leeggoed en Bezorgkosten (indien van toepassing), gebaseerd op een order van minimaal 12 besteleenheden
** Inclusief BTW, Exclusief Leeggoed (alleen 33cl) en Bezorgkosten.