Bestellen

De bieren en wijnen die u kunt bestellen bij het Bierloket.
Het Bierloket heeft een assortiment van zo’n 250 bieren en 40 wijnen. De bieren en wijnen die voorradig zijn kunt u uiteraard direct bestellen.

Bieren en wijnen die niet voorradig zijn kunnen vrijwel altijd besteld worden, echter bij aantal brouwers kan dit alleen via een centrale periodieke inschrijvingsmethodiek. Begin 2019 zal er een planning beschikbaar zijn waarin wordt vermeld welke bieren of wijnen besteld kunnen worden o.b.v. inschrijving en wanneer deze bieren en wijnen vervolgens beschikbaar zijn.

Voor zowel zakelijke als particuliere klanten is een separate bestellijst beschikbaar. Het assortiment voor particuliere klanten wijkt af van dat voor de zakelijke klant. Bierfusten zijn niet beschikbaar voor particulieren en bieren van bepaalde brouwers zijn vanwege prijs en/of productievolume in principe niet beschikbaar voor zakelijke klanten.

Bestelhoeveelheden en combinatie boxen!
Voor zakelijke klanten is de minimale bestelhoeveelheid 6 besteleenheden. Wanneer uw order echter uit minimaal 12 besteleenheden bestaat heeft u gunstigere inkoopprijzen.

Tabel besteleenheden:

    • Doos / Krat 20 of 24 flessen 25/33CL = 1 BE
    • Doos / Krat 12 flessen a 75CL = 1 BE
    • Doos / Krat 6 flessen a 75CL of 12 flessen 33CL = 0,5 BE
    • Fust 20L = 2 BE
  • Fust 30L = 3 BE

Voor particuliere klanten is de minimale bestelhoeveelheid 16 kleine flessen (33cl) per order. Indien u graag grote flessen (75cl) wilt bestellen is de minimale bestelhoeveelheid 6 flessen per order. Indien u zowel kleine als grote flessen wenst te bestellen, moet u er rekening mee houden dat u aan beide minimale bestelhoeveelheden voldoet, vanwege de verschillende verzendverpakking.

Bier en wijn kunnen gecombineerd besteld worden (75cl).

Zowel voor zakelijke als particuliere klanten worden mixed boxes aangeboden per brouwer, voor particuliere klanten worden tevens mixed boxes aangeboden per biertype of kunt u kiezen voor een verrassingspakket.

Wat is de bestelmethodiek?
U kunt de zakelijke en particuliere bestellijst (zie blauwe buttons) downloaden en vervolgens opslaan op uw computer. Voor bier en wijn zijn afzonderlijke lijsten opgesteld. In de bestellijst staan de productgegevens vermeld inclusief de verkoopprijzen. U kunt zien welke bieren en wijnen beschikbaar zijn (direct), welke bieren in bestelling staan bij de brouwer en welke momenteel niet beschikbaar zijn. U kunt in de kolom bestelhoeveelheid (aantal stuks / aantal verp. eenheden) uw gewenst aantal invullen. Wanneer u de bestelling heeft afgerond dient u de bestellijst op te slaan op uw computer. Vervolgens kunt u deze versturen via info@hetbierloket.nl of via de upload mogelijkheid op de website.

Na verzending van uw order zal u per mail een ontvangstbericht ontvangen met daarin het ordernummer en de validatie van uw order. Vervolgens zal het leveringsproces in gang gezet worden.

Afleveren

Welke levertijden zijn van toepassing?
Leveringen aan zakelijke klanten worden altijd in onderling overleg ingepland. Voor particuliere klanten zal de order, na goedkeuring door Het Bierloket, binnen 24 uur verzonden worden via pakketservice Flespakket.nl, onderdeel van PostNL.

Verzendverpakking
De orders van zakelijke klanten worden in de verzendverpakkingen van de brouwers en wijnbouwer afgeleverd. Voor de levering van bier en wijn aan particuliere klanten worden dozen met vak indeling gebruikt. De verzendverpakkingen voor particulieren zijn beschikbaar voor 24 flessen 33cl en 12 flessen 75cl.

Betaling order
Zakelijke klanten ontvangen na aflevering een factuur waarbij de betalingstermijn van 14 dagen van toepassing is. Particuliere klanten dienen na goedkeuring van de order door Het Bierloket het het totaalbedrag vooraf te voldoen. Het totale orderbedrag dient u, onder vermelding van het door Het Bierloket toegezonden ordernummer, over te maken naar het rekeningnummer zoals vermeld bij de contactgegevens op de homepage. Na ontvangst van uw betaling zal de order worden verzonden via flespakket.

Leeggoed (statiegeld)
Het leeggoed voor zakelijke klanten wordt apart vermeld op de factuur.  U kunt vanaf een 2de levering de door Het Bierloket geleverde flessen retour aanbieden. Voor particuliere klanten wordt voor een APO fles (type Leffe) en Steinie fles (type Duvel) leeggoed kosten in rekening gebracht. U kunt deze fles niet bij Het Bierloket retour aanbieden. Wel kunt u deze type flessen gewoon inleveren bij supermarkten. Voor de 75cl flessen geldt in principe one-way.

Afleverkosten
Als zakelijke klant betaald u in veel gevallen geen afleverkosten. Echter indien u minder dan 12 besteleenheden afneemt en/of u afleveradres is niet gelegen binnen een straal van 40 kilometer rondom Breda, kan het zijn dat er afleverkosten in rekening worden gebracht. Dit zal dan vooraf met u worden afgestemd. Indien u op meer dan 80 kilometer afstand bent gelegen vanaf Breda is de minimale bestelhoeveelheid altijd 12 besteleenheden.

Als particuliere klant betaalt u altijd afleverkosten. Deze afleverkosten per colli (doos) bedragen in totaal €6,95 bestaande uit bezorgkosten, kosten voor een verpakking met vakverdeling en een verzendverzekering. 

Bestellen lijsten

bestel-formulier